Filetering af fisken

Filetering af fisk på maskineVores moderne produktionsapparat er udstyret med de nyeste produktionsteknologier, og vi undersøger løbende nye produktionsmetoder, som kan effektivisere og optimere vores produktionsprocesser yderligere. Vi stiller samtidig de højeste krav til kvalitet og fødevaresikkerhed.

Vi producerer en bred vifte af fisk og skaldyr i forskellige pakkeløsninger til detailhandelen, foodservice og engros så som frisk fisk, røget fisk, tilberedt fisk, convenience food, samt skaldyr. Vores maskiner og  pakkeløsninger er designet til at: øge holdbarheden, beskytte produktets integritet og lette håndteringen. De omfatter  bl.a. vakuum- og  MAP pakning.

Vi arbejder med standardiseret pakning, for at optimere mest muligt. Derudover tilbyder Scanfish pakning efter ønsker og behov, så det passer præcist til Deres ønsker!

 

Individuelle produkter,
der ikke går på kompromis med kvaliteten.

Vi laver det produkt, som kunderne efterspørger, hvilket har givet os en stor og trofast kundeskare som ikke vil gå på kompromis med kvaliteten. De nyfangede fisk “landes” i løbet af natten, og fra tidlig morgen opkøbes de på auktionen, herefter bliver de dagsfriske fisk skåret i fileter, klar til levering eller afhentning.

Vores håndtering af fisken gør, at der sikres kort produktionstid, fra fisken er fanget, til den er klar til afsendelse.

Filetering af fisk

Vi både håndfileterer og maskinfileterer.

Afhængig af det enkelte behov og produkt tilbyder vi både maskin- og håndfiletering.

Håndfiletering sikrer den mest skånsomme behandling og bevarer fiskens kød struktur og smag. Vores medarbejdere er engageret og uddannet i at sikre en håndskæring på allerhøjeste niveau.

Maskinudbening kræver blandt andet en stor mængde vand i processen, hvilket er med til at udvande fiskens kødstruktur og smag.