Certificeringer

IFS

Scanfish er IFS certificeret. Dette er din garanti for, at vi sikrer en høj fødevaresikkerhed og kvalitet.

 

HACCP-system

Scanfish er HACCP certificeret. Dette er din garanti for, at vi sikrer
en høj fødevarekvalitet gennem vores grundig styrede egenkontrol program

 

“Smiley-ordningen”

elite-smiliey-kontrolrapport-scanfish

I Danmark har vi en såkaldt Smiley-ordning. En Smiley bliver uddelt af fødevarekontrollen efter afsluttet besøg på produktionsstedet. Smileyen angiver, i hvilket omfang et firma overholder regler og bestemmelser. Smileyen skal være synlig for forbrugeren til enhver tid.

 

Marine Steward Ship Council (MSC)

MSC certificering fisk logoUnilever og World Wildlife Foundation etablerede Marine Steward Ship Council (MSC) i 1997. I 1999 blev MSC gjort uafhængig af begge organisationer. MSC’s miljømæssige standarder for bæredygtigt fiskeri er baseret på FAO’s adfærdskodeks for ansvarligt fiskeri. Denne standard bliver konstant gennemgået og overvåget af en uafhængig gruppe af eksperter fra hele verden, som sikrer minimering af miljøpåvirkningen ved fiskeri. Dermed er MSC din garanti for, at varen til enhver tid overholder de gældende og løbende miljømæssige standarder.

MSC standarden bygger på tre principper:
  • Bæredygtigt fiskeri
  • Minimering af miljøpåvirkning
  • Effektiv styring.

En MSC-certificeret virksomhed som Scanfish har ret til at benytte MSC certificeringen på sine produkter, såfremt de er MCS certificeret. Formålet med logoet er at hjælpe forbrugerne med at vælge produkter, som er fisket på en bæredygtig måde.

 

Se certifikaterne i stor størrelse ved at klikke på dem